• Все отзывы о пользователе Яна
Дякую за замовлення.
Приятная и ответственная девушка, замечательный покупатель) Рекомендую к сотрудничеству)Приятная и ответственная девушка, замечательный покупатель) Рекомендую к сотрудничеству)
Дякую за замовлення! Чудовий та надійний покупець! Було приємно співпрацювати! Рекомендую!
Спасибо за быструю оплату и приятное общение
Спасибо за покупку - ответственный покупатель, приятная в общении девушка, от сотрудничества только положительные эмоции. Всем рекомендую к сотрудничеству и заходите ещё !!! Буду Вам только рада )
Прекрасный покупатель, от сделки только позитивные эмоции. Буду рада снова видеть в своем магазине
Категорично не рекомендую покупця. Це перший негативний відгук, який я залишаю. Спочатку покупець написав, що куртка прийшла без опушки. Потім виставив об'яву з моїми фото, де є ця опушка. Потім покупець пише, що куртка менша і коротша. Але мені повезло (а покупець цього не знав), що була ще одна аналогічна куртка в тому ж розмірі. Я скинув покупцю фото з замірами, де було видно, що в об'яві вони вірні. Попросив Яну це ж зробити. Мені скинули фото, де довжина міряється не на шві, а набагато нижче, а ПОГ внизу кармана. Я запропонував обмін (покупець не чекала, що є аналогічна) і якщо виявиться, що я відправив не те — компенсую витрати на пошту. Покупець відмовилась продовжуючи писати, що я обманюю. Я в повідомленннях декілька разів писав і повторював одне і теж. Тепер розумію, що це були відмовки. Ось частина повідомлення: «Яна Ви ж пишете, що та що у Вас коротша і менша. А по фото, що у мене видно, що вона така як вказано в об'яві. По Вашим фото, де Ви робите заміри напрошується думка, що Ви або навмисно або не знаючи як це робите. Якщо виявиться, що у Вас куртка менша я компенсую УП ( але мені здається, що Ви самі знаєте, що Ви не так міряєте).»
Спасибо, очень хороший покупатель!
Переключитись на 🇺🇦 Українську мову
залишити російську